Home > اطلاعات مفيد > چاي سبز رشد سلولهاي سرطاني را به تاخير مي‌اندازد

چاي سبز رشد سلولهاي سرطاني را به تاخير مي‌اندازد


در چاي سبز آنتي اكسيداني وجود دارد كه با برقراري پيوند با پروتئين موجود در سلول سرطاني رشد اين سلولها را به تاخير مي‌اندازد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،منطقه آذربايجان شرقي، پژوهشگران مي‌گويند كه پس از نوشيدن يك يا دو فنجان چاي سبز غلظت اين آنتي اكسيدان به حدي مي‌رسد كه براي جلوگيري از رشد تومورهاي سرطاني مناسب است.

پيش‌تر نيز كشف شده بود چاي سبز از ابتلا به سرطانهاي پروستات، ريه و سينه پيشگيري مي‌كند ولي مكانيسم آن هنوز مشخص نشده است.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: