Home > اطلاعات مفيد > شكلات توانايي محاسبه ذهني را افزايش مي‌دهد

شكلات توانايي محاسبه ذهني را افزايش مي‌دهد

مطالعات جديد نشان مي دهد خوردن شكلات مي تواند توانايي مغز را در انجام مسائل رياضي افزايش دهد.

به گفته دانشمندان محاسبات ذهني در داوطلباني كه در آزمايش شركت كردند پس از مصرف ميزان زيادي از ماده فلايانولز كه در شكلات به وفور وجود دارد افزايش يافته است.

نتيجه آزمايشها نشان مي دهد كه داوطلبان پس از مصرف اين ماده كمتر احساس خستگي فيزيكي و ذهني كرده و دقت ذهني آنها افزايش پيدا مي كند. اين مطالعات در كنفرانس سالانه انجمن روانشناسي انگلستان ارائه شده است.

محققان دانشگاه نورث آمبريا پس از ارائه نتايج آزمايشهاي خود اعلام كردند كه شكلات مي تواند در انجام وظايف پيچيده و طاقت فرساي ذهني موثر واقع شود. يافته ها نشان مي دهد دانش آموزاني كه قبل از امتحات شكلات مصرف كرده باشند مي توانند نتيجه بهتري از امتحان خود به دست آورند.

ماده فلاوانولز قسمتي از ماده شيميايي پلي فنولز است كه مصرف آن باعث افزايش جريان خون در مغز انسان مي شود. به منظور نمايش توانايي اين ماده دانشمندان از 30 داوطلب در گروههاي 3 تايي درخواست كردند كه اعداد مبدا احتمالي كه توسط رايانه انتخاب مي شد را به صورت معكوس شمارش كنند.

نتايج نشان مي دهد كه داوطلبان پس از نوشيدن شكلات داغ كه حاوي مقادير زيادي از ماده فلاوانولز بود نسبت به زمان قبل از مصرف اين ماده، شمارش معكوس را با دقت بيشتر و سرعت بالاتري انجام دادند. در عين حال داوطلباني كه شكلات را نوشيده بودند حتي پس از ساعتها شمارش احساس خستگي نكرده و به فعاليت خود ادامه دادند.

بر اساس گزارش تلگراف، ميزان فلاوانولز مصرفي در اين آزمايشها براي هر فرد 500 ميلي گرم بوده است كه اين ميزان بسيار بيشتر از مقداري است كه به صورت طبيعي در مواد خوراكي يافت مي شود. با اين حال محققان اعلام كردند كه ميزان زيادي از اين ماده علاوه در شكلات در ميوه ها و سبزيجات نيز يافت مي شود. همچنين شكلات تلخ نسبت به ديگر فراورده هاي شكلاتي ميزان بيشتر از فلاوانولز را در خود گنجانده است.

  1. مدیر
    April 5, 2009 at 4:21 am

    دانشمندان انگلیسی می گویند، مصرف یك لیوان شیركاكائوی داغ، هوشیاری مغز را تقویت می كند. به گزارش ارث تایمز، فلاوانولز (Flavanols) نوعی ماده شیمیایی است كه به طور فراوان در كاكائو وجود دارد و از خستگی جلوگیری و هوشیاری مغز را تقویت می كند.
    این ماده رگ های خونی را گشادتر و جریان خون به مغز را تقویت می كند. فلاوانولز در چای، روغن زیتون، پیاز، تره فرنگی، كلم بروكلی و قره قاط یافت می شود. این ماده علاوه بر تقویت مغز، التهاب مربوط به بیماری های قلبی و احتمال ایجاد لخته های خون را كاهش می دهد و قندخون و فشار بالای خون را تحت كنترل نگه می دارد.

  2. مدیر
    April 5, 2009 at 4:24 am

    محققان مي‌گويند خوردن روزانه يك تكه شكلات كاكائويي خالص به دليل برخورداري از ماده‌اي به نام Flavanols فوايد بسياري از قبيل جلوگيري در بروز مشكل در گردش خون، قوي‌سازي سرخ‌رگ‌ها و تنظيم فشار خون دارد.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان پژوهش‌ها و آزمايش‌هاي اوليه نشان داده كه پزشكان مي‌توانند كاكائوي خالص را به بيماران قلبي تجويز كنند.

    شورت نيوز به نقل از دانش‌پژوهان نوشت ماده Flavanols نه فقط در كاكائو كه در ميوه‌ها، سبزي‌ها و چاي نيز يافت مي‌شود.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: