کار و ادامه تحصیل

بحث کار و ادامه تحصیل در کره دو مقوله جداگانه می باشد. شما اگر به عنوان دانشجو به کره بیایید با ویزای D2 خواهید آمد . در این صورت با این نوع ویزا فقط اجازه خواهید داشت 20 ساعت (البته بصورت قانونی) در هفته کار کنید. البته باید در صورت کار پاره وقت (ساعت 20)از اداره مهاجرت اجازه بگیرید و وضعیت ویزای خود را به S3 تبدیل کنید.
اگر هم که بورس بگیرید (که مجبورید بگیرید، چون هزینه زندگی بالاست) باید همین روند را ادامه دهید.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: